Viorica Dăncilă, răspuns pentru Klaus Iohannis: Nu suntem un guvern eșuat

465

Viorica Dăncilă, aflată și ea în turneu pre-electoral, la Alba Iulia, a răspuns atacurilor președintelui Klaus Iohannis care a lansat noi atacuri la adresa Executivului, de la Craiova. Premierul îl contrazice pe Iohannis cu cifrele de la statitiscă, potrivit cărora România are a doua creștere economică din Uniunea Europeană.

„Nu suntem un guvern eşuat, cum a spus domnul preşedinte, se joacă cu cuvintele, este foarte uşor să jigneşti. Suntem un guvern eficient şi îmi asum cele spuse. Nu sunt un guvern perfect, nu am această aroganţă să spun că că am rezolvat toate problemele, dar cifrele arată, cifrele pe care le spune INS, Comisia Naţională de Prognoză, Eurostatul, arată că această guvernare este eficientă”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a menţionat că, în timp ce Klaus Iohannis atacă Guvernul, alţi preşedinţi  laudă progresele României.

„Dânsul critică guvernarea în timp ce alţi preşedinţi de stat laudă guvernarea din România şi laudă progresele pe care le-a făcut România în domeniul economic”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Craiova, că PSD reprezintă o catastrofă pentru România, fiind nevoie de multă muncă pentru a repara tot ce a stricat. Şeful statului a adăugat că a reuşit în acest mandat să prevină multe din stricăciunile PSD, inclusiv în domeniul justiţiei.

„Dacă pentru domnul preşedinte, catastrofă înseamnă să creşti pensii şi salarii, să investeşti în comunităţile locale, dacă pentru domnul preşedinte catastrofă înseamnă să iei măsuri pentru creştere economică, dacă pentru domnul preşedinte să ai a doua cea mai mare creştere din Europa este o catastrofă, cred că la dânsul aprecierile sunt inversate”, a mai precizat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a răspuns și solicitării liderului USR – PLUS, Dan Barna, care a chemat-o la o dezbatere publică:

”Domnul Barna poate să își manifeste interesul. Să vedem dacă răspundem, dacă nu răspundem. Nu ne este teamă de un dialog, dar am văzut ce înseamnă un dialog pentru domnul Barna și pentru partidul domniei sale. Eu vreau un dialog bazat pe argumente, nu pe jigniri și violență verbală. Jignirile și violența verbală sunt atributele oamenilor slabi, care nu au argumente”.

Articolul Viorica Dăncilă, răspuns pentru Klaus Iohannis: Nu suntem un guvern eșuat apare prima dată în Main News.

Source: New feed