Viorica Dăncilă, primită cu scandal la Timișoara: „Mincinoasa, Mincinoasa!”/ Premierul demis: Nu așa se rezolvă lucrurile

370

Premierul demis Viorica Dăncilă a fost primită cu scandal, vineri, la Timișoara, la sediul Consiliului Județean Timiș unde a susținut o conferință de presă. „Mincinoasa, mincinoasa” și „Analfabeta”, au scandat protestatarii la sosirea liderului PSD.

Despre acest eveniment, Viorica Dăncilă a spus că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

Protestul nu a fost unul mare, ci doar cu 15 protestatari, însă aceștia au avut la ei portavoci, au scandat și au bruiat conferința de presă.

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a spus  că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

„Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră. Nimeni din această țară nu va accepta un asemenea mod de comportament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (…) Să punem stop acestei manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înțeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor”, a spus Viorica Dăncilă.

Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Viorica Dăncilă, primită cu scandal la Timișoara: „Mincinoasa, Mincinoasa!”/ Premierul demis: Nu așa se rezolvă lucrurile apare prima dată în Main News.

Source: New feed