Viorica Dăncilă încearcă încă o dată să scape de Ana Birchall de la Ministerul Justiției/ Îl propune pe Daniel Suciu interimar

540

Viorica Dăncilă a trimis, joi, o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care îi solicită să numească interimari la mai multe ministere.

Astfel, actualul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, este propus interimar la Ministerul Justiției. Asta chiar dacă actualul ministru, Ana Birchall, nu a fost încă revocat de președintele Klaus Iohannis. Este incă o încecare a Vioricăi Dăncilă de a scăpa de Birchall, considerată a fi incomodă.

De asemenea, premierul solicită numirea lui Nicolae Hurduc ministru interimar al Educației, a lui Gabriel Leș ministru interimar al Internelor, dar și numirea unor interimari pe care Dăncilă i-a mai propus după ieșirea ALDE de la guvernare.

Ioan Deneș este propus sa preia portofoliul de la mediu, Eugen Teodorovici pentru vicepremier pe probleme economice și Radu Oprea pentru relația cu Parlamentul.

 

 

Articolul Viorica Dăncilă încearcă încă o dată să scape de Ana Birchall de la Ministerul Justiției/ Îl propune pe Daniel Suciu interimar apare prima dată în Main News.

Source: New feed