Viorica Dăncilă, în ședința BPN: Am fost izolată la Palatul Victoria/Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv

541

Viorica Dăncilă s-a plâns astăzi în fața liderilor PSD prezenți la ședința BPN că, în vremea în care liderul partidului era Liviu Dragnea, a fost izolată la Palatul Victoria. L-a acuzat pe Codrin Ștefănescu că a împiedicat-o să aibă întâlniri cu primarii în campania electorală pentru europarlamentare.  Viorica Dăncilă confirmă astăzi ceea ce se știa în spatiul public: că nu ea lua deciziile. 

Mai jos, declarațiile Vioricăi Dăncilă:

Pe mine mă interesează să câștigăm alegerile, acest partid să se ridice. Eu nu am vrut funcția de premier. Am fost izolată la Palatul Victoria. M-am dus în teritoriu cu Eugen Teodorovici. Liviu Dragnea cu Codrin Ștefănescu le-au dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu noi. S-a vorbit în ședință despre ieșirea de la guvernare, dar ce vrem? Vrem ca acest partid să se ridice? Voi ajuta fiecare coleg care are nevoie de sprijin. Avem nevoie de o majoritate parlamentară și vreau să fie cât mai solidă. Partidul acesta nu poate fi șantajat că se supără unul și își ia jucăriile cum a facut Șerban Nicolae. Ponta avea 31% când a plecat în campanie și Iohannis avea 15%. Cine a câștigat? Iohannis! Depinde doar de noi. Spui, Paul, că sondajele. Dar uite cum stătea Iohannis. În momentul în care spui că comanda partidului e în altă parte creezi prejudicii. În momentul în care spui că comanda partidului e în altă parte îmi rănești un sentiment.

Aici putem spune orice dar dacă ieșim în afara partidului și atacăm partidul și președintele nu e ok. Ce vrei mai mult? Încercăm să ne ridicăm. Am pornit de la o situație dificilă. Ne-am omorât noi între noi cu orgoliile noastre în perioada asta. Eu sper ca pentru partid să te implici în această campanie.

Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Articolul Viorica Dăncilă, în ședința BPN: Am fost izolată la Palatul Victoria/Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv apare prima dată în Main News.

Source: New feed