Viorica Dăncilă îl amenință pe Victor Ponta cu plângere penală/ Reacția liderului Pro România

469

Premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat într-o postare pe Facebook că în cazul în care Victor Ponta nu își justifică acuzațiile pe care le face va depune plângere penală împotriva liderului Pro România. Reacția, după ce, în weekend, premierul a anunțat că va depune plângere penală și împotriva președintelui Klaus Iohanis pentru că a numit guvernul „corupt”.

Dăncilă: Voi depune plângere penală împotriva lui Victor Ponta

„Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice.

Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-și atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce și pe cadavre. Nu toți oamenii sunt de vânzare și asta nu înțelege Ponta. Nu toți așteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea și, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri.

Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât și în plan extern.

Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în fața oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzații. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Reacția Vioricăi Dăncilă vine în urma declarației lui Victor Ponta care a spus, miercuri, că dacă premierul refuză să plece de la guvernare  „o să chemăm mascații să o scoată din Guvern. Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații”, a adăugat Victor Ponta, referindu-se la Liviu Dragnea.

Ponta: În Decembrie 1989 tovarășa Elena (zisă și “Coana Leana”) striga la toată lumea “DOVADA”

În urma acestei postări, liderul Pro România a lansat un atac la adresa premierului, comparându-l cu Elena Ceaușescu.

„În Decembrie 1989 tovarășa Elena (zisă și “Coana Leana”) striga la toată lumea “DOVADA – DOVADA”! În Septembrie 2019 tovarășa Viorica Vasilica (alintată “ Vio” de către bodyguarzii ei Mihai și Eugen) strigă tot “DOVADA”! Aș putea să îi spui gluma cu “ce zic eu și ce înțelege ea”? dar îmi mai face o plângere penală!”, spune Victor Ponta. Pot însă să prezint dovada – definiția din DEX ironiei: https://dexonline.ro/definitie/ironie (sunt sigur că s-a predat și la Școala din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecție că o chemase Liviu în curte)!

Pot să o ajut și cu o altă definiție, tot din DEX: https://dexonline.ro/definitie/prostie. Dincolo însă de ironie – ce blestem pe România și pe social democrație să sară din “lacul Liviu” în “puțul Viorica”!!!”, a mai spus liderul Pro România.

Articolul Viorica Dăncilă îl amenință pe Victor Ponta cu plângere penală/ Reacția liderului Pro România apare prima dată în Main News.

Source: New feed