Viorica Dăncilă: E normal ca fiecare social-democrat să-l viziteze pe Liviu Dragnea/ Ce spune despre prezidențiale și remaniere

484

Viorica Dăncilă susține că încă nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare, însă îi încurajează pe social democrati să facă acest lucru. Premierul va anunța peste două zile numele miniștrilor remaniați.

„Nu am fost. Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovada de un aspect pozitiv și, dacă va fi să îl vizitez pe președintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid și fiecare președinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid”.

Totodată, Dăncilă a anunțat că a analizat activitatea a 8 miniștri din guvernul pe care îl conduce și va propune peste două zile, în CEX-ul PSD, remanierea unora dintre aceștia 8.

Cât despre o posibilă candidatură la prezidențiale, premierul a declarat:

„Din punctul meu de vedere, aşa cum am spus şi prima dată, mi-ar place să merg cu un candidat şi să fiu ca preşedinte al partidului, ca prim ministru, în spatele acelui candidat, dar dacă soluţia va fi să merg la alegerile prezidenţiale, dacă colegii vor vrea acest lucru din anumite considerente, nu vreau să dau dovadă de laşitate şi să spun că nu intru într-o cursă pentru că nu am puterea sau nu am determinarea de a câştiga în această cursă. Reprezint Partidul Social Democrat, sunt preşedintele partidului, deci pentru mine este foarte important ca să obţinem un scor bun la aceste alegeri”, a mai spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-a întâlnit, sâmbătă, la Călărași cu membrii Organizației Județene PSD și urmează să meargă la Slobozia.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Articolul Viorica Dăncilă: E normal ca fiecare social-democrat să-l viziteze pe Liviu Dragnea/ Ce spune despre prezidențiale și remaniere apare prima dată în Main News.

Source: New feed