Viorica Dăncilă, după Congresul PSD: Am arătat cât suntem de uniți și pregătiți să câștigăm alegerile. Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român

461

Premierul României, Viorica Dăncilă, a postat un mesaj pe Facebook în care le mulțumește membrilor PSD pentru susținerea acordată, spunând că social-democrații au arătat încă o dată că sunt uniți și pregătiți să câștige alegerile.

„Mulțumesc colegilor pentru susținerea manifestată atât de frumos și de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniți și de hotărâți să câștigăm aceste alegeri!

Am arătat că ne înțelegem misiunea și că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim.

Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credință nestrămutată în destinul acestei țări, în oameni, în dorința fiecăruia de a trăi mai bine aici, în țara lui!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă: Spre deosebire de alții, eu țin cu oamenii

„Acest Congres este despre România și este despre PSD, despre cum ne scriem pe mai departe povestea și cum scrie în istoria țării, despre ce ne dorim pentru români și pentru România. Avem în față o competiție electorală importantă în care unitatea va fi cheia succesului. În această campanie va fi nevoie să ne punem nu doar solidaritatea, efortul si munca, dar și credința și tot curajul de care putem da dovada. Orice lucru pe care l-am făcut și orice decizie pe care am luat-o, atât ca om și ca ministru, a fost pentru a ajuta mame, tineri și pensionari. Sunt și voi fi mereu alături de oameni. Asta cred că este menirea omului politic. Asta este misiunea social-democrației. De aceea suntem aleși. De aceea guvernăm și de aceea conducem țara. Spre deosebire de alții, eu țin cu oamenii. Eu nu mă lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Congresul PSD.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Viorica Dăncilă, după Congresul PSD: Am arătat cât suntem de uniți și pregătiți să câștigăm alegerile. Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român apare prima dată în Main News.

Source: New feed