Viorica Dăncilă, despre Iohannis: Eu nu am mai putut să îl suspend, că merita. Trebuia să își dea demisia, a băgat țara în haos

529

Premierul demis al României, Viorica Dăncilă, a declarat miercuri seara la TVR 1 că și-ar fi dorit să îl suspende pe președintele Klaus Iohannis din funcție, dar legea a împiedicat-o. Social-democrata a dezvăluit că s-a gândit la acest lucru, după ce a preluat funcția de lider al PSD.

„Eu, când am fost președintele partidului, nu am mai putut să îl suspend, pentru că merita. El trebuia să își dea demisia, a băgat țara în haos și a plecat din țară. E un președinte care nu respectă Constituția României, nu respectă deciziile CCR.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Candidata PSD la alegerile prezidențiale a spus că premierul propus de Iohannis în funcția de premier, Ludovic Orban, este „un om pentru care austeritatea este de bază”.

”Este un om pentru care austeritatea este de bază. A spus, înainte de a fi desemnat premier, că trebuie să trimită oameni acasă, să facă multe concedieri. Am văzut cât de performant a fost ca ministru, când a fost trimis acasă. Noi știm că președintele de facto al PNL este Klaus Iohannis, așa cum la PDL era Traian Băsescu. Avem o trecere de la Băsescu la Iohannis.”, a adăugat Dăncilă la emisiunea lui Ionuț Cristache, România9.

Știre în curs de actualizare

Articolul Viorica Dăncilă, despre Iohannis: Eu nu am mai putut să îl suspend, că merita. Trebuia să își dea demisia, a băgat țara în haos apare prima dată în Main News.

Source: New feed