Viorica Dăncilă: Avem nevoie de un președinte care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor și să respecte Constituția/ Nu prelungesc eu criza politică, ci Klaus Iohannis

459

Liderul PSD și premierul României, Viorica Dăncilă, a depus, joi, la Biroul Electoral Central, semnăturile strânse pentru a putea candida la alegerile prezidențiale. La ieșire, premierul a declarat că va veni în Parlament, dar nu când vrea președintele Klaus Iohannis, ci când consideră PSD că este oportun.

„(…) Guvernul este funcțional. Dacă Guvernul nu ar fi funcțional nu aș putea să țin ședințe de Guvern. Curtea Constituțională spune că de îndată președintele României trebuie să numească miniștrii interimari și să dea motivare pentru respingerea celorlalți miniștri. Legat de cele 45 de zile am spus și repet, voi veni în Parlamentul României, dar nu când vrea Klaus Iohannis, ci când consideră PSD că este oportun, când voi vom lua această decizie vom veni și vom cere votul Parlamentului”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

 

 

 

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Viorica Dăncilă: Avem nevoie de un președinte care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor și să respecte Constituția/ Nu prelungesc eu criza politică, ci Klaus Iohannis apare prima dată în Main News.

Source: New feed