Viorica Dăncilă a convocat miniștrii la o întâlnire informală, înainte de remaniere

580

Premierul României, Viorica Dăncilă, a convocat toți miniștrii la o întâlnire informală, înainte de remaniere, în Teleorman.

Opt ministere au fost evaluate, urmând ca la CEx al PSD de mâine să fie anunțate schimbări la anumite ministere.

Tot la ședința de luni se va discuta și despre reducerea călătoriilor cu trenul pentru studenți. Aceștia vor beneficia de maximum 12 călătorii pe an, iar vârsta maxima a studenților beneficiari ca fi de 26 de ani. De asemenea, un alt punct pe ordinea de zi se va referi la pensiile speciale acestea urmând a fi impozitate cu 30%.

Dăncilă, în turneu la organizațiile județene

După ce a fost aleasă președinte PSD, Viorica Dăncilă a început un turneu prin România, pentru a discuta cu organizațiile județene. Duminică, premierul a fost la Teleorman, unde a declarat că:

„Este foarte important ca organizaţiile să susţină candidatul, pentru că trebuie să avem judeţe care se implică. E important să aibă susţinerea organizaţiilor pentru că pot să solicit filialelor judeţene un anumit procent pentru PSD. În localităţile în care am participat, marea majoritatea şi-au dorit un candidat din interiorul partidului”.

Articolul Viorica Dăncilă a convocat miniștrii la o întâlnire informală, înainte de remaniere apare prima dată în Main News.

Source: New feed