Violeta Alexandru: La companiile municipale sunt salarii neplătite din toamna anului trecut

352

Violeta Alexandru susține că angajații unor companii municipale din Capitală nu și-au mai primit salariile din toamna anului 2020.

Sunt salarii neplătite din toamna anului trecut. În primul rând nu înțeleg cum au stat acești oameni fără bani, oamenii ne scriu nouă deși știu foarte bine care sunt responsabilii pentru această situație, dar vom găsi o soluție pentru ei”, a declarat fostul ministru al Muncii, luni seară, la B1 TV.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan: Nu mă las intimidat de presiuni. Companiile municipale vor fi desființate pentru că sunt o uriașă risipă

Primele două companii municipale ce urmează să fie desființate sunt Compania Municipală Turistică și Compania Municipală Parcuri și Grădini.

„Nu este o companie care să mai aibă contracte în derulare(n.r. Compania Turistică), este o companie cu un număr de angajați care pot face obiectul unei reorientări către fie Administrația București, fie este o situație sociabilă gestionabilă în perioada următoare, dar toate vor fi desființate. Primarul general a dat asigurări ca va găsi soluții pentru angajații care nu au nicio vină că managerii lor și-au bătut joc de banii bucureștenilor, inclusiv de salariile lor”, a precizat Violeta Alexandru.

CITEȘTE ȘI: Compania Municipală Turistică, prima societate a PMB desființată. Președintele PNL București: Managerii acestor companii nu au avut niciun interes să meargă bine lucrurile

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Violeta Alexandru: La companiile municipale sunt salarii neplătite din toamna anului trecut apare prima dată în Main News.

Source: New feed