VIDEO Viorica Dăncilă, relansată la Romexpo, a petrecut prima zi de campanie electorală la nunta colegului de partid, Gabriel Zetea

462

Premierul demis Viorica Dăncilă şi foştii miniştri Doina Pană şi Lia Olguţa Vasilescu au lăsat deoparte lupta politică și au „zburat” de la București în Maramureș, la nunta colegului de partid, Gabriel Zetea. 

Imediat după lansarea programului electoral de la Romexpo, Viorica Dăncilă a petrecut la nunta președintelui Consiliului Județean Maramureș.

„Nuntă mare-n Maramureş! Casă de piatră, Gabi Zetea! Noi ne distrăm, sper că şi voi, dragi prieteni!”, a scris fostul ministru Doina Pană pe Facebook.

Ea a postat o imagine în care este alături de Viorica Dăncilă şi de Lia Olguţa Vasilescu, dar și o înregistrare video a nuntașilor alaturi de care petrece Viorica Dăncilă.

”Avem deosebita onoare şi ne bucurăm din suflet că sunteţi alături de noi, doamna premier! Să ne trăiţi! La mulţi ani! (…) Suntem onoraţi cu toţi” se aude de la microfon, în aplauzele celor prezenţi.

Publicată de Pana Doina pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

Articolul VIDEO Viorica Dăncilă, relansată la Romexpo, a petrecut prima zi de campanie electorală la nunta colegului de partid, Gabriel Zetea apare prima dată în Main News.

Source: New feed