VIDEO Viorica Dăncilă, plimbare cu bicicleta pe centura Bacău, alături de staff-ul PSD

440

Viorica Dăncilă a făcut o plimbare cu bicicleta alături de Mihai Fifor și președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, pe centura orașului Bacău. Premierul demis s-a aflat într-o vizită electorală la șantierul centurii care ocolește orașul.

În timpul plimbării Dăncilă a povestit și a râs cu membrii Partidului Social Democrat, spunând la un moment dat „Țara arde și premierul se plimbă cu bicicleta”.

Ulterior, premierul demis a declarat că îi place să facă sport, însă programul nu-i permite. Printre sporturile preferate ale Vioricăi Dăncilă se numără tenisul de masă și înotul.

„Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganţa să spun că am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizări într-un an şi nouă luni şi acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, când oamenii vor face diferenţa între ceea ce am realizat noi şi ceea ce vor face ceilalţi. Pentru că noi de fiecare dată (…) am spus adevărul, am spus ceea ce nu am făcut, ceea ce am realizat (…). Cred că pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a făcut paşi importanţi”, a spus Dăncilă.

 

sursa foto: Facebook

Articolul VIDEO Viorica Dăncilă, plimbare cu bicicleta pe centura Bacău, alături de staff-ul PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed