VIDEO Viorica Dăncilă își lansează programul de candidat la prezidențiale/Firea: Vă rog să nu fiți triști, da?/Ciolacu: Nu avem voie să mai facem nicio greșeală/Vasilescu: O să taie pensii și salarii

452

UPDATE: Discursurile principalilor lideri PSD

Gabriela Firea, primarul capitalei, a declarat sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dancila la alegerile prezidențiale, că social-democrații nu trebuie să fie triști după pierderea guvernării.

„Va rog să nu fiți triști, da? Ce nu te omoară te întărește. Nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori de ridici. PSD a trecut prin multe. De ce să nu fiți triști? (…) vrea să o înlocuiască pe dna Dancila cu unul care când a fost ministru al transporturilor nu a făcut niciun km de autostrada (…) USR a fost condus la București de oameni care au fost dovediți că au făcut poliție politică, sunt convinsă că așa e în toate județele.

Avem nevoie de un preşedinte puternic, cu sentiment, nu rece şi distant, cu normă întreagă, nu în concedii şi weekenduri prelungite. Şi acela nu este decât candidatul nostru, doamna preşedinte Viorica Dăncilă. (…) Pentru că PSD este singurul care a făcut lucruri concrete pentru români şi România. Membrii PSD au contribuit la aderarea la UE şi NATO. Ceilalţi nu au făcut nimic, nici la Bucureşti, nici în ţară decât weekenduri prelungite şi concedii”, a afirmat Gabriela Firea.

Olguța Vasilescu a folosit retorica tăierilor de salarii și pensii a celor care vor prelua guvernarea. Ea a avut un mesaj și pentru Victor Ponta pe care l-a acuzat că a trădat partidul.

„Victor Ponta  ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Eu zic să se uite în frigider, că acolo va găsi urările noastre.

Sunt convinsă că hipsterii care au votat, în mai, dreapta joi noaptea au sărbătorit cu şampanie şi vineri dimineaţa de la şampanie au văzut o mie de kilometri de autostradă, au văzut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis şi au văzut cum au dat năvală investitorii străini. Sigur că toate lucrurile astea nu s-au întâmplat şi nici nu or să se întâmple. Or să vadă cât de curând cum li se taie veniturile, (…) cum se vor trezi sâmbăta dimineaţa să meargă la serviciu pentru că nu mai este zi liberă şi or să vadă bugetarii cum or să meargă acasă pentru că vor fi concediaţi”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și-a luat angajamentul că nu va mai face nicio greșeală în perioada imediat următoare.

„Ne-au cântat de prea multe ori prohodul. Suntem obișnuiți. Cea mai mare calitate a mea este de membru al PSD din 1990. Cei care au reușit să dea acest Guvern jos sunt cei pentru care am făcut noi campanie. Voi ați muncit pentru ei și au făcut ce au făcut și i-ați văzut la televizor. Nu mai au ce caută în acest partid. Aș fi vrut și eu să fiu mult mai vesel, dar când văd mobilizarea de atazi e o speranța certă că vom reuși împreună. Nu avem voie să mai facem nicio greșeală. Trebuie s afacem dovadă că numai noi putem să facem ceea ce nu au reușit să facă nici americanii. Să aducem în fruntea țării un președinte femeie. (…) Nu mai avem voi să mai facem nicio greșeală. Iar eu promit că voi fi unul dintre pilonii acestui partid”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

Viorica Dăncilă își lansează, sâmbătă, programul de candidat la prezidențiale. Asta după ce seară trecută, Mihai Fifor, cel care a fost coordonator de campanie, a fost înlocuit. De campania Vioricăi Dăncilă se vor ocupa de azi înainte Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Bădălău și Dumitru Buzatu.

Viorica Dăncilă intră în campania electorală după ce, joi, Guvernul a fost demis în Parlament prin moțiune de cenzură.

Deși înlăturat de liderii PSD din funcția de coordonator de campanie, Mihai Fifor s-a aflat astăzi tot în preajma Vioricăi Dăncilă care îi acordă în continuare încredere.

”Nu a greșit Mihai Fifor. Nu aș interpreta așa. Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem că mai mulți colegi să se implice să se implice în organizare și în deplasările în teritoriu vrem că cât mai mulți să ne implicăm pentru a avea șanse cât mai mari și să câstigam.

Avem pe fiecare regiune pentru a eficientiza activitatea câte un responsabil de campanie. luni vom fi la sediul din Kiseleff și vom face o echipa mult mai puternică. Ne dorim să câstigam și fiecare coleg, fiecare colegă din conducerea partidului vrea să se implice”, a declarat Viorica Dăncilă, înainte de evenimentul de la Romexpo.

foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Lansarea candidaturii președintelui #PSD Viorica Dăncilă la Președinția României

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

Articolul VIDEO Viorica Dăncilă își lansează programul de candidat la prezidențiale/Firea: Vă rog să nu fiți triști, da?/Ciolacu: Nu avem voie să mai facem nicio greșeală/Vasilescu: O să taie pensii și salarii apare prima dată în Main News.

Source: New feed