VIDEO Un senator USR l-a lovit pe un bărbat cu telefonul în cap

123

Virgil Marius Bob, senator USR de Sălaj, l-a lovit cu telefonul în cap pe un bărbat în timpul unei petreceri, potrivit unor imagini difuzate de publicația Știripesurse.ro. Acesta a recunoscut incidentul, precizând însă că ar fi fost provocat. 

În imagini se poate vedea cum senatorul, în timpul unei petreceri, stă la masă alături de mai multe persoane, iar la un moment dat se ridică și îl lovește puternic cu telefonul în cap pe bărbatul din stânga sa.

Anchetă penală în acest caz

Bărbatul agresat a depus plângere la poliție. Conform informațiilor Mainnews.ro, dosarul urmează să fie direcționat de la Parchetul Șimleu către Parchetul General în cursul zilei de joi, 13 octombrie.

Pentru fapta sa Virgil Marius Bob riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Senatorul se autosuspendă din partid

Într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook, la scurt timp după difuzarea imaginilor în spațiul public, Virgil Marius Bob a recunoscut incidentul, anunțând totodată că se autosuspendă din partid

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului. Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a precizat senatorul.

Articolul VIDEO Un senator USR l-a lovit pe un bărbat cu telefonul în cap apare prima dată în Main News.

Source: New feed