VIDEO Mesajele președintelui Iohannis și premierului Ciucă de Crăciun

117

Președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă au transmis vineri, 24 decembrie, două mesaje video, cu prilejul Crăciunului. Șeful statului a precizat, între altele că ne aflăm la finele unui an „foarte dificil”, în timp ce prim-ministrul a evidențiat că „cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți este responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus”.

„Căldura căminului, momentele prețioase pe care le petrecm alături de familie și de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea și compasiunea față de cei care sunt în suferință, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul Crăciunului. Dragi români, la finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători!

Vă urez să trăiți din plin bucuria nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, această perioadă. Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla!”, a transmis președintele Klaus Iohannis în mesajul video postat pe contul său de Facebook.

La rândul său, premierul Nicolae Ciucă a arătat că este un nou an în care sărbătorim Crăciunul „sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie”. „Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi”, a subliniat liderul Guvernului.

„Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni și că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia și cu toți cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simțim împliniți sufletește și ne dorim să-i știm mereu sănătoși și în siguranță.

Ne bucurăm de frumoasele noastre tradiții de Crăciun și ne simțim mai aproape decât oricând de învățăturile creștine despre grija față de aproapele nostru. Este minunat să dăruim – un gest care înnobilează mai ales atunci când gândurile bune și generozitatea se îndreaptă către oamenii apăsați de neajunsuri, cu care viața a fost mai puțin darnică.

Întâmpinăm Crăciunul, și anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi.

Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți, prin responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi!

Să ne bucurăm, împreună, dragi români, de aceste sfinte sărbători! Crăciun fericit!”, este mesajul premierului Nicolae Ciucă.

Foto: Captură Facebook/ Klaus Iohannis

Articolul VIDEO Mesajele președintelui Iohannis și premierului Ciucă de Crăciun apare prima dată în Main News.

Source: New feed