VIDEO Guvernul a lansat 11 spoturi de promovare a campaniei de vaccinare

32

Guvernul a demarat, joi, campania de informare în vederea susținerii procesului de vaccinare împotriva COVID-19, sub denumirea „Ce conține vaccinul?”, ce conține 11 spoturi realizate pe public țintă. Acestea vor fi difuzate în mass-media într-o campanie de informare publică.

Unul dintre aceste spoturi îl are în centrul atenției pe Florin Cîțu, acesta urmând să fie difuzat doar pe pagina de Facebook a premierului.

„Această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum: împreună învingem pandemia. Astăzi introducem un element nou – întrebarea Ce conține vaccinul? Nu e o întrebare directă despre elemente chimice, ingrediente, ci mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul și cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor, ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie este obiectivul tuturor românilor și atunci trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem și vom învinge doar împreună”, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

O parte dintre spoturi pot fi vizionate în intervalul min 5:00 – 7:10. Spotul cu Florin Cîțu poate fi vizionat în intervalul 8:38-9:18.

Articolul VIDEO Guvernul a lansat 11 spoturi de promovare a campaniei de vaccinare apare prima dată în Main News.

Source: New feed