Victor Ponta îl acuză pe Mihai Tudose de trădare: ProRomania este sub un atac total

395

Victor Ponta îl acuză pe fostul premier al României, Mihai Tudose, de trădare și spune că el ar fi purtat negocieri atât cu PNL cât și cu PSD.  În plus, președintele Pro România susține în continuare că formațiunea politică nu va vota cabinetul lui Ludovic Orban.

Mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook vine ca urmare a faptului că Mihai Tudose a adresat un apel către colegii săi de partid, dar şi către alte formaţiuni politice parlamentare, să voteze Cabinetul Orban.

Președintele Pro România îl acuză pe Mihai Tudose de trădare și îl amenință cu excluderea din partid.

„Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!”, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Ponta a mai adăugat că Mihai Tudose a fugit la Bruxelles cu voturile obținute de Pro România la alegerile europarlamentare.

„Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!”, a spus președintele Pro România.

Victor Ponta susține în continuare că Pro România nu va vota cabinetul de miniștri al premierului desemenat Ludovic Orban.

„Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!”, a conchis Ponta, în postarea sa.

sursa foto: Facebook

Articolul Victor Ponta îl acuză pe Mihai Tudose de trădare: ProRomania este sub un atac total apare prima dată în Main News.

Source: New feed