Victor Ponta, despre o posibilă alianță cu PSD la alegerile parlamentare: Nu poți să te unești cu toată baronimea și cu toți profitorii

108

Victor Ponta a declarat că exclude o alianță cu PSD la viitoarele alegeri parlamentare, explicând că „nu poți să te unești cu toată baronimea și cu toți profitorii”.

Liderul Pro România a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că nu a făcut Pro România „ca să fie o anexă” a PSD, dar, dacă „reușește PSD-ul să se schimbe în bine”, va lua în calcul „o stângă unită pentru 2024”.

Nu am făcut Pro România ca să fie anexa nici a PSD, nici a altcuiva. (…) Eu nu exclud pentru 2024 o stângă unită, ar fi cazul să fie, dar nu poți să te unești cu toată baronimea și cu toți profitorii. Dacă reușește PSD-ul să se schimbe în bine, Doamne ajută! Dar, până atunci, nu, nu se pune problema„, a afirmat Victor Ponta.

Fostul premier a mai adăugat că toți oamenii din epoca Dragnea sunt prezenți alături de actualul președinte PSD, Marcel Ciolacu.

Sunt niște oameni care cred că după epoca Dragnea ar fi trebuit să se retragă. Din păcate, i-am văzut pe toți sâmbăta trecută. Doar Dragnea lipsea de acolo„, a declarat fostul președinte al PSD, Victor Ponta.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Victor Ponta, despre o posibilă alianță cu PSD la alegerile parlamentare: Nu poți să te unești cu toată baronimea și cu toți profitorii apare prima dată în Main News.

Source: New feed