Victor Ponta, despre negocierile avute cu Viorica Dăncilă: Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE de la guvernare

500

Chiar în timp ce liderii PSD – ALDE discută viitorul coaliției, Victor Ponta pune paie pe foc. Într-o postare pe facebook, Ponta spune că a fost căutat de Viorica Dăncilă care i-a cerut sprijiin pentru a putea rămâne la guvernare. Dăncilă ar fi fost gata să comploteze cu Pro România pentru a îl îndepărta pe Călin Popescu Tăriceanu din coaliție.

”Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomania. A insistat să mă vadă și să mă convingă deși am fost foarte clar că nu cred și nu mă interesează ofertele ei!” spune Victor Ponta.

Fostul premier mai spune că i-a pus Vioricăi Dăncilă cinci condiții, una dintre ele fiind renunțarea la candidatura la președinție. Premierul ar fi agreat patru dintre acestea, nefiind însă de acord să nu mai candideze.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, zilele trecute, că are mai multe nemulțumiri cu privire la deciziile pe care Viorica Dăncilă le ia fără ca el să fie consultat. Liderul ALDE este nemulțumit pentru că nu i s-a cerut părerea în privința comisarului european. De asemenea, ALDE vrea o restructurare masivă a Guvernului, despre care spune că, în formula actuală, este un „guvern impotent”.

 

Articolul Victor Ponta, despre negocierile avute cu Viorica Dăncilă: Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE de la guvernare apare prima dată în Main News.

Source: New feed