Victor Ponta, către Viorica Dăncilă: Tu chiar ți-ai greșit meseria

488

Liderul Pro România, Victor Ponta, a postat un mesaj pe Facebook prin care o critică pe Viorica Dăncilă acuzând-o de incompetență și oportunism.

„Viorica, fără supărare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur – tu chiar ți-ai greșit meseria!!! Și ne costă pe toți foarte mult! Ce treaba ai tu cu funcția de Prim Ministru ( în afară de prostia lui Liviu care a crezut ca fraierul că tu nu îl trădezi)? Dar cu funcția de Președinte? Dar cu aceea de președinte al PSD? Știu – o să-mi spui că nici cu funcția de europarlamentar nu aveai absolut nicio treabă și că eu te-am pus acolo! Scuze – am greșit atunci!

Sigur că “armetica” e dificilă – și 29 de parlamentari lipsă nu te fac așa sigură, că lipsesc😂😂😂!

Viorica – de ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar ! La ce te pricepi tu? Ce meserie ai, că eu te știu doar că lucrai la Dragnea la PSD Teleorman – da, la Dragnea care acum stă în celulă și tu stai pe locul lui! Tu ai o meserie? Predai vreo materie la Liceul din Videle? Ce materie? Scuze că am pus atâtea întrebări – nu am vrut să te năucesc! Sunt sigur că sunt Mihai și Eugen lângă ține să te ajute cu răspunsurile!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Declarațiile lui Victor Ponta după ce, joi, în cadrul CEx PSD din Pitești, Viorica Dăncilă a declarat că nu va face restructurarea așa cum vrea Pro România și este „exclus” să negocieze cu Victor Ponta susținerea la restructurare sau la moțiune de cenzură.

„Noi nu mai ascultam de mult declaratiile lui Ponta, cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii. Am intrat in cursa prezidentiala si nu raspundem santajului sau acestor negocieri pe care le vor unii, sa iesi din cursa prezidentială ca sa te sustinem”, a mai zis Dăncilă.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Victor Ponta, către Viorica Dăncilă: Tu chiar ți-ai greșit meseria apare prima dată în Main News.

Source: New feed