Victor Ponta, apel către toate partidele politice: Să votăm toți un Guvern cu puteri depline

24

Președintele Pro România, Victor Ponta, a cerut, luni, tuturor partidelor politice să voteze învestirea cabinetului lui Florin Cîțu, motivând că este important să avem un Guvern cu puteri depline care să lupte pentru combaterea crizei provocate de coronavirus.

“Suntem în mijlocul unei crize, poate cea mai gravă criză din 1989. Este nevoie de responsabilitate, seriozitate, de grijă față de oameni, trebuie uitate interesele de partid și cele personale, calculele electorale și credem că acum e vorba despre români și despre interesul nostru și al copiilor noștri. Pro România propune azi tutuor partidelor politice, Guvernului, președintelui țării, tuturor instituțiilor, un set de măsuri care trebuie  implementate:

1.Joi sau când se stabilește votul este absolut necesar să avem un Guvern cu puteri depline. Important e să avem acest Guvern imediat. Cred că este important ca joi să votăm toți un Guvern cu puteri depline care să aibă ca mandat combaterea efectelor acestei crize. Nimic nu este mai important(…)”, a declarat, luni, Victor Ponta.

Știre în curs de actualizare

sursa foto: Facebook

Articolul Victor Ponta, apel către toate partidele politice: Să votăm toți un Guvern cu puteri depline apare prima dată în Main News.

Source: New feed