Victor Ponta a publicat un document prin care MAI a interzis prefecturilor să ofere informații despre numărul de teste COVID-19, cazuri confirmate și starea pacienților

18

Fostul prim-ministru, Victor Ponta, a publicat un document prin care MAI a interzis prefecturilor să transmită informații despre numărul de teste de COVID-19, cazurile confirmate și starea de sănătate a pacienților. 

Potrivit documentului semnat de Gheorghe Sorescu, secretar de stat în MAI, prefecturilor le este impus ca toate aceste solicitări să fie transmise către Grupul de Comunicare Strategică.

Prefecturilor le va fi permis să publice informații despre: măsurile pentru împiedicarea răspândirii și combaterii COVID-19, identificarea și amenajarea unor noi locuri de carantină fără a fi precizată locația, primirea de materiale și echipamente de protecție sau măsuri de ordine publică.

Până la momentul actual, MAI nu a confirmat autenticitatea documentului.

Sursa foto: Victor Ponta/ Facebook

Articolul Victor Ponta a publicat un document prin care MAI a interzis prefecturilor să ofere informații despre numărul de teste COVID-19, cazuri confirmate și starea pacienților apare prima dată în Main News.

Source: New feed