USR critică decizia lui Klaus Iohannis de a accepta noii miniștri propuși de PSD/Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?

505

Primul atac venit dinspre USR la adresa președintelui Iohannis, după ce acesta a decis să ii numească pe Ramona Mănescu, dar și pe Nicolae Moga, în posturile de la Ministerul de Externe, respectiv Ministerul de Interne.

Deputatul Stelian Ion spune că ceea ce a făcut președintele este dezonorant.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte” afirmă Stelian Ion într-o postare pe facebook.

Deputatul USR contestă numirea lui Nicolae Moga la Ministerul de Interne, despre care spune că a făcut afaceri cu gruparea Mazăre – Constantinescu de la Constanța. Despre Ramona Mănescu deputatul USR afirmă că a avut afaceri imobiliare „dubioase”.

„O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție.

La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-și justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacții dubioase . Și la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziția de șefă a diplomației.

Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”, a scris deputatul USR Stelian Ion.

Articolul USR critică decizia lui Klaus Iohannis de a accepta noii miniștri propuși de PSD/Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis? apare prima dată în Main News.

Source: New feed