USR București: Susținere pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

447

86% dintre membrii USR București îl susțin pe Nicușor Dan pentru a candida la Primăria Capitalei. Sondajul a fost realizat în perioada 8 – 11 octombrie. În cadrul Conferinței Municipale care va avea loc duminică, pe baza rezultatelor sondajului, se va stabili strategia politică a filialei București pentru pregîtirea alegerilor locale din 2020. 

„Democrația internă și promovarea competenței sunt două dintre valorile de bază ale USR. În spiritul acestor valori, USR București a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluția pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care și-au exprimat o opțiune vor ca partidul să-l susțină pe Nicușor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureștiului”, se arată într-un comunicat al USR.

Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susțin pe Nicușor Dan, 3,78% pe Dragoș Dragoteanu și 10,12% pe Mihnea Bărbulescu. Potrivit sursei citate, la consultare și-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917.

Nicușor Dan, fost președinte al USR,  nu este la prima încercare de a candida la Primăria Capitalei. În 2016, el a obținut 32,5%, iar Gabriela Firea 42,97%.

Trebuie menționat că Alianța USR – PLUS l-a propus drept candidat la Primăria Capitalei pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Articolul USR București: Susținere pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei apare prima dată în Main News.

Source: New feed