USR a publicat „lista transferurilor” de foști social-democrați la PNL: Încearcă să-i păcălească iar pe români?

422

USR a postat un mesaj pe Facebook prin care prezintă „lista transferurilor” de foști primari și parlamentari social-democrați la PNL. Formațiunea precizează că aceste mutări dintre PNL și PSD au loc în timp ce liberalii vorbesc despre „realizarea marilor reforme de care are România nevoie” și despre repararea „nenorocirilor lăsate de PSD”.

„Cazul primarului Mihai Chirica, înregimentat în PNL după ce a făcut politică și a fost ales sub sigla PSD, nu este singular.

Pe zi ce trece crește lista transferurilor pe care PNL le face în timp ce vorbește despre „realizarea marilor reforme de care România are nevoie” și despre repararea „nenorocirilor lăsate de PSD”.

Să înțelegem că repară răul făcut de PSD cu oamenii PSD tocmai pentru că sunt cunoscători ai „mecanismului”? Sau că încearcă să-i păcălească iar pe români?

#AceeașiMăriecualtăpălărie”, se arată pe pagina de Facebook a USR.

Mihai Chirica, la PNL

Actualul primar al Muncipiului Iași, Mihai Chirica, a anunțat, pe 19 februarie, că va candida la alegerile locale din partea PNL și că drumul său politic ”va continua alături de președintele Klaus Iohannis”.

„Mă bucur să constat că toate analizele sociologice pe Municipiul Iași arată că există un grad mare de satisfacție al ieșenilor față de proiectele mele și ale Primăriei.(…) Proiectele Iașului sunt și trebuie să fie prioritatea mea și a oricărui partid politic responsabil, nu orgoliile politice personale. De aceea, în mod constant, am fost partenerul Președintelui Klaus Iohannis, garantul statului de drept din România și al valorilor occidentale pe care le împărtășim cu toții”, a transmis Mihai Chirica, printr-un comunicat de presă.

Primarul din Iași a mai transmis că „drumul său politic va continua alături de Președintele Klaus Iohannis”

„Președintele Klaus Iohannis a fost întotdeauna alături de Iași și de Moldova și a demonstrat că este un partener constant al proiectelor noastre. Este de datoria mea să mă gândesc la responsabilitățile politice și administrative cu care m-au investit ieșenii și să construim împreună o echipă puternică pe plan local, relevantă pe plan regional și respectată la nivel național. Drumul meu politic, creionat alături de ieșeni, va continua alături de Președintele Klaus Iohannis și de parteneri politici onorabili și profund atașați de valorile europene”, a adăugat primarul.

Această decizie a fost criticată dur de membrii USR, dar și de social-democrați.

Articolul USR a publicat „lista transferurilor” de foști social-democrați la PNL: Încearcă să-i păcălească iar pe români? apare prima dată în Main News.

Source: New feed