UPDATE Viorica Dăncilă s-a deplasat cu elicopterul în Moldova/ Fifor: Este un elicopter angajat de PSD, plătit din fondurile partidului

581

UPDATE: Elicopterul folosit de premier pentru a se deplasa în turneul din Moldova este angajat de PSD, plătit de partid, din fondurile sale, a precizat Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă susține că e prima oară când s-a deplasat cu elicopterul în această regiune.

„Am venit de foarte multe ori cu mașină, este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că pentru a ajunge în fiecare județ al țării trebuie să apelez de multe ori și la acest mijloc de transport, dar am venit de foarte multe ori și cu mașina. Probabil ăsta este motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvolta infrastructura în România”, a spus Viorica Dăncilă.

Știre inițială

Premierul României, Viorica Dăncilă, a decis să se deplaseze cu elicopterul în turneul din Moldova, singura regiune din țară în care nu există nicio autostradă. Alături de liderul PSD se află și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Viorica Dăncilă a participat miercuri și joi, în județul Suceava, la o ședință de partid la Fălticeni și la pelerinajele de la Putna și Cacica.

Social democrata a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, după ce și-a anulat vizita programată în Botoșani, potrivit Știrisuceava.ro.

În cadrul aceluiași eveniment, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureș și Iași, va fi declarată obiectiv de importanță internațională.

„Vom introduce în următorul CSAT şi Autostrada Marii Uniri ca obiectiv strategic de importanţă naţională, adică tronsoanele Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Târgu Neamţ – Iaşi, Iaşi – Ungheni, inclusiv podul de peste Prut, şi vom păstra legătura. O dată la două săptămâni ne vom întâlni şi vom vedea paşii care s-au făcut pe acest obiectiv”, a afirmat Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a explicat că soluția aceasta a fost adoptată pentru a putea beneficia de finanțare de la bugetul de stat, ca alternativă și variantă inițială de finanțare prin parteneriat public privat.

Premierul participă vineri la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, după care va avea o întâlnire cu primarii.

Viorica Dăncilă a fost așteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner inscripționat „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie”. Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”, potrivit Digi24.ro.

Articolul UPDATE Viorica Dăncilă s-a deplasat cu elicopterul în Moldova/ Fifor: Este un elicopter angajat de PSD, plătit din fondurile partidului apare prima dată în Main News.

Source: New feed