UPDATE Cătălin Drulă și-a lansat oficial candidatura la șefia USR: Cred că partidul are nevoie de o mână hotărâtă pe volan

185

UPDATE Dan Barna a transmis că îi va susține candidatura lui Cătălin Drulă la șefia USR printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

„Cătălin este un om al faptelor și am încredere în capacitatea lui de a duce organizația mai departe.

Cătălin merită încrederea useriștilor. Cătălin merită încrederea românilor”, a scris Barna pe rețeaua de socializare.

Știrea inițială

Cătălin Drulă, președintele interimar al Uniunii Salvați România (USR), și-a lansat sâmbătă, 21 mai, oficial candidatura pentru șefia partidului, în cadrul unui eveniment desfășurat în Mamaia. 

„Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri”, s-a autocaracterizat Cătălin Drulă.

Președintele interimar și-a catalogat partidul ca „cel mai mare partid de opoziție”, asumându-și „lupta pentru destinul României”.

„Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre”, a transmis deputatul USR.

Totodată, Cătălin Drulă a lăudat unitatea, organizarea și munca de echipă a partidului pe care îl conduce din februarie, „vedetismul și politica pe persoană fizică neproducând rezultate durabile”.

„Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri”, a încheiat conducătorul interimar al USR.

Context

Cătălin Drulă a devenit președinte interimar al USR la începutul lunii februarie, după demisia lui Dacian Cioloș de la conducerea partidului.

Decizia lui Cioloș a venit la scurt timp după ce Biroul Național al USR, for dominat de tabăra Barna, i-a respins propunerile de modificare a statutului, prin care președintele ar fi dobândit mai multe puteri.

Conform statutului partidului, vicepreședintele cu cele mai multe voturi primite la Congres, Cătălin Drulă, a preluat interimatul la conducerea USR, până la organizarea de noi alegeri interne.

Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă

Articolul UPDATE Cătălin Drulă și-a lansat oficial candidatura la șefia USR: Cred că partidul are nevoie de o mână hotărâtă pe volan apare prima dată în Main News.

Source: New feed