Un secretar de stat din Ministerul Tineretului și Sportului a demisionat, după ce a fost prins băut la volan: Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea

15

Un secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului a demisionat, vineri dimineață, după ce a fost prins de poliție în timp ce conducea sub influența alcoolului. Oltean Csongor a precizat că își asumă răspunderea pentru fapta sa, iar vicepremierul Kelemen Hunor a catalogat gestul fostului oficial drept unul „inacceptabil”. 

Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”, a scris Oltean Csongor, fost secretar de stat din Ministerul Tineretului și Sportului, vineri dimineață, pe Facebook.

Vicepremierul Kelemen Hunor a confirmat că Oltean Csongor și-a depus demisia din funcția de secretar de stat la MTS și a precizat că a înaintat-o premierului Florin Cîțu.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, a scris Kelemen Hunor, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook / Oltean Csongor

Articolul Un secretar de stat din Ministerul Tineretului și Sportului a demisionat, după ce a fost prins băut la volan: Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea apare prima dată în Main News.

Source: New feed