Un deputat PSD îi cere demisia lui Victor Costache, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora ministrul lucrează la un spital privat

95

Deputatul PSD Daniel Suciu îi cere demisia ministrului Sănătății după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Victor Costache ar fi încă medic și lucrează la un spital privat. 

„Ministrul Sănătății trebuie să fie demis de urgență sau, cu aceeași urgență, trebuie să-și dea demisia! Nu se poate ca la 3 zile după ce a fost numit ministru acest domn, profesionist poate, să semneze un contract de muncă cu o clinică privată, iar la 11 zile să introducă această clinică privată în programele de sănătate. Este definiția clară a conflictului de interese, care este și penal, așadar se impune de urgență ca acest ministru să plece la Sibiu, înapoi acasă!”, susține Daniel Suciu.

Procurorii de la Pachetul General au analizat dacă se impune deschiderea unui dosar penal cu privire la informațiile apărute în presă, potrivit cărora ministrul Sănătății, Victor Costache, și un secretar de stat, Horațiu Moldovan, ar lucra și în domeniul privat. După ce au analizat informațiile apărute în spațiul public, procurorii de la Parchetul General au ajuns la concluzia că nu exisă indicii cu privire la încălcări ale legii, potrivit surselor mainnews.ro.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Un deputat PSD îi cere demisia lui Victor Costache, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora ministrul lucrează la un spital privat apare prima dată în Main News.

Source: New feed