Un alt deputat a plecat din USR și s-a înscris în REPER: Mă alături unor colegi îndreptățiți să fie reprezentați

76

Deputatul USR de București, Cătălin Teniță, a anunțat marți, 30 august, că și-a dat demisia din partid pentru a se alătura formațiunii înființată de Dacian Cioloș și alți foști membri PLUS, REPER.

Teniță se va alătura Partidului REPER începând cu 1 septembrie.

Nu este un abandon. Mă alătur unor colegi de-ai noștri care sunt îndreptățiți să fie reprezentați și ale căror energii trebuie utilizate în politică, colegi care acum construiesc REPER”, a scris Cătălin Teniță, pe Facebook.

Deputatul le-a cerut membrilor care au rămas în USR să susțină echipa Curaj, formată, printre alții, de primarul Brașovului, Allen Coliban, Nicu Ștefănuță sau Flavia Boghiu.

Cred ca opțiunea lor de a rămâne în partid ca un grup de reformă internă este o opțiune la fel de validă și de curajoasă ca aceea de a construi alternative din exterior(…)Cred în partide deschise, în care cei care au viziuni comune dialoghează și lucrează împreună într-un mod deschis și eficient”, a precizat deputatul de București.

Peste 10 parlamentari ai USR au părăsit în ultimele luni partidul condus de Cătălin Drulă și s-au îndreptat către REPER. Printre aceștia se regăsesc Andrei Lupu, Dragoș Popescu, Lorant Sas, Oana Cambera sau Cristian Paul Ichim.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Un alt deputat a plecat din USR și s-a înscris în REPER: Mă alături unor colegi îndreptățiți să fie reprezentați apare prima dată în Main News.

Source: New feed