Traian Berbeceanu: Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat

16

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, i-a asigurat pe locuitorii Bucureștiului că își va face datoria până în ultima zi de mandat, după ce, în ultimele zile, au existat zvonuri potrivit cărora acesta va fi schimbat din funcție.

La finalul ședinței Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, Berbeceanu a fost întrebat dacă va fi opțiunea USR-PLUS pentru postul de prefect.

Nu ştiu, am văzut şi eu declaraţiile domnului preşedinte Dacian Cioloş, îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic şi a făcut o dovadă că pune mai presus interesul cetăţenilor decât interesele de partid. Vreau să-i mulţumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit şi domnia sa şi eu şi voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat şi îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a declarat Traian Berbeceanu, potrivit Agerpres.

Marți, Dacian Cioloș a dat de înțeles că Traian Berbeceanu ar putea rămâne în fruntea Prefecturii Capitalei, după ce, în urma negocierilor din coaliție, funcția a fost preluată de Alianța USR-PLUS.

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș: Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect. Nu înțeleg unde se grăbește să plece

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Traian Berbeceanu: Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat apare prima dată în Main News.

Source: New feed