Traian Băsescu, apel către Ludovic Orban: Singura soluţie este să-l trimiţi pe acest medic direct în străinătate, în această noapte

16

Traian Băsescu consideră că singura șansă pe care medicul aflat în stare gravă în urma incendiului de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț o are, în acest moment, pentru a supraviețui, este transferul în străinătate. Fostul președinte l-a rugat pe premierul Ludovic Orban să nu „uite” de victime.

Orban! Acum!

Dacă îl plimbi pe medicul-erou de la Piatra Neamţ pe la spitalele din Iaşi şi Bucureşti, practic nu-i dai nicio şansă.

Singura soluţie este să-l trimiţi pe acest medic ce are arsuri grave pe 80 la sută din corp, cu un avion, direct în străinătate, în această noapte.

Orban, nu uita şi asistenta medicală care are picioarele arse.

PS-Cel mai apropiat aeroport este la Bacău (61 km) şi nu la Iaşi (131KM)”, este mesajul scris de Traian Băsescu, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Incendiu la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț / UPDATE: 10 persoane și-au pierdut viața

Orban!
Acum!
Dacă îl plimbi pe medicul-erou de la Piatra Neamţ pe la spitalele din Iaşi şi Bucureşti, practic nu-i dai…

Publicată de Traian Băsescu pe Sâmbătă, 14 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Traian Băsescu, apel către Ludovic Orban: Singura soluţie este să-l trimiţi pe acest medic direct în străinătate, în această noapte apare prima dată în Main News.

Source: New feed