Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, scandări injurioase la adresa PSD

76

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri injurii la adresa PSD, în timpul petrecerii care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. 

Imagini distribuite în spaţiul public arată cum mai mulţi participanţi la petrecerea TNL desfăşurată după lucrările Şcolii de vară, desfăşurate pe litoral, la Venus, folosesc expresii jignitoare la adresa partenerilor de guvernare.

Printre hohote de râs, tinerii liberali au scandat de mai multe ori „m..e” PSD.

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect,

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, conform G4Media.

Articolul Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, scandări injurioase la adresa PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed