Teodorovici, despre intrarea Pro România la guvernare: Nu accept negocierile pe sub masă

501

Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, a spus, referitor la discuțiile despre restructurarea Guvernului, că nu va accepta ca „negocierile să se facă pe sub masă”. Declarațiile ministrului de Finanțe vin în contextul în care ALDE face presiuni pentru intrarea Pro România la guvernare.

„Ca să putem insista pentru România, trebuie să insistăm pentru PSD

#farasantaj

PSD a fost, este și va fi un partid puternic și prea important pentru a fi șantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă șantajul!

Cât timp sunt președintele executiv al acestui partid nu voi accepta două lucruri:

1. Negocierile pe sub masă, făcute fără știința și în ciuda partidului.

2. Predarea PSD ca ostatic.

Nu neg că poate sunt unii care vor asta, dar atât ei cât și toți membrii și alegătorii noștri trebuie să știe că NU voi gira NICIODATĂ aceste lucruri. În rest, fiecare e dispus să încerce să vândă ce și cât poate pentru a-și păstra funcția.

Nu totul are un preț, dar totul are un cost.

Altfel, rămân același OPTIMIST care are convingerea că, dacă dovedim încredere, curaj și caracter, avem în continuare VIITOR.

PS: NU voi accepta să predau economia României sau ca ea să fie, la rândul său, luată ostatică, așa cum NU voi accepta taxe noi!”, a scris Eugen Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

ALDE, presiuni pentru intrarea Pro România la guvernare

Viorica Dăncilă a convocat CEx PSD pentru luni, la Parlament, urmând a se dezbate mai multe subiecte, printre care rectificarea bugetară și posibilitatea ca ALDE să iasă de la guvernare, potrivit unor surse politice.

Potrivit Digi 24, Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta s-ar putea întâlni în cursul weekendului la mare.

Sursele menționate spun că ALDE vrea intrarea Pro România la guvernare si restructurarea guvernului astfel încât 5 ministere să revină ALDE și 4 Pro România.

Liderii PSD ar fi avut o întâlnire informală joi seara, refuzând acceptarea acestor condiții.

sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Teodorovici, despre intrarea Pro România la guvernare: Nu accept negocierile pe sub masă apare prima dată în Main News.

Source: New feed