Tăriceanu, mesaj pentru Dăncilă după decizia BEC: Când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

421

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat decizia Biroului Electoral Central potrivit căreia ALDE și Pro România nu sunt partide parlamentare. De asemenea, Tăriceanu i-a transmis un mesaj și premierului Dăncilă.

„Ieri Biroul Electoral Central, în dispreț față de lege și de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și de Pro România, nu are dreptul la reprezentanți în secțiile de votare. Iar fără reprezentanți, orice candidat important este lăsat fără minima protecție în fața tentației aranjamentelor de culise.

Vorbim permanent de competiție onestă, de dreptul neîngrădit la vot, dar facem tot posibilul să ”aranjăm” o procedură cât mai netransparentă și mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe ”ai noștri” în detrimentul ”altora”

Înțeleg că Mircea vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteți gata să transformați PSD la loc în FSN?”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

În postare, liderul ALDE i-a transmis un mesaj și premierului Viorica Dăncilă, pe care a acuzat-o de complicitate la hotărârea BEC.

„Vreți să vă înlăturați competitorii prin orice mijloace, doar-doar veți prinde salvatorul tur doi?

Am să vă spun doar atât, dumneavoastră și celorlalți complici la această mârșăvie electorală, că nu am altfel cum să-i spun: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

Nu de alta, dar s-ar putea să ajungă chiar el/ea în fundul acesteia”, a încheiat Călin Popescu Tăriceanu.

BEC a hotărât, joi, că ALDE și Pro România nu sunt partide politice parlamentare fiindcă nu au un grup propriu în cel puțin una dintre Camere Parlamentului.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Articolul Tăriceanu, mesaj pentru Dăncilă după decizia BEC: Când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”! apare prima dată în Main News.

Source: New feed