SURSE Sorin Grindeanu, audiat la DNA. Fostul prim-ministru a fost citat ca martor într-unul dintre dosarele de corupție de la ANRP

23

Sorin Grindeanu a fost audiat, joi, ca martor, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), într-unul dintre dosarele ce vizează corupția de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), potrivit unor surse Main News. 

Fostul prim-ministru a dat declarații timp de 30 de minute în fața anchetatorilor.

Sorin Grindeanu a mai fost audiat ca martor la DNA și în dosarul în care Liviu Dragnea a fost acuzat de procurori de trafic de influență, după vizita din Statele Unite ale Americii din anul 2017.

„Eu am fost audiat, am spus public acest lucru, în calitate de martor de două ori, nu am acorduri de confidenţialitate”, declara Sorin Grindeanu, într-un interviu acordat Prima TV, referitor la audierile de la DNA din dosarul vizitei în SUA, pe 23 mai.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, despre dosarul vizitei în SUA: Am fost audiat în calitate de martor de două ori, nu am acorduri de confidențialitate

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Articolul SURSE Sorin Grindeanu, audiat la DNA. Fostul prim-ministru a fost citat ca martor într-unul dintre dosarele de corupție de la ANRP apare prima dată în Main News.

Source: New feed