SURSE Miniștrii USR-PLUS, ședință să decidă dacă boicotează ședința de Guvern

29

Miniștrii USR-PLUS se întâlnesc într-o ședință pentru a decide dacă vor participa la ședința de Guvern de joi, convocată de Florin Cîțu după demiterea lui Vlad Voiculescu, potrivit unor surse Main News.

Întâlnirea va avea loc la ora 12, în biroul liderului USR-PLUS, vicepremierul Dan Barna.

Florin Cîțu a anunțat că joi, de la ora 13, va avea loc prima ședință de Guvern după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Vom avea şedinţă de Guvern, pentru că sunt mai multe acte normative importante pentru toţi românii, care trebuie adoptate, o parte dintre ele care vin de la Ministerul Sănătăţii, acte normative care nu suportă amânare”, a declarat, miercuri, Florin Cîțu.

USR-PLUS a transmis, după o întâlnire a Birourilor Naționale Reunite ale Alianței, că își retrage sprijinul politic față de Florin Cîțu.

Membrii USR-PLUS din Guvern sunt Dan Barna, vicepremier, Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Ciprian Teleman, ministrul Digitalizării, Stelian Ion, ministrul Justiției și Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Articolul SURSE Miniștrii USR-PLUS, ședință să decidă dacă boicotează ședința de Guvern apare prima dată în Main News.

Source: New feed