Sorin Grindeanu: Intrăm în linie dreaptă cu selecția echipelor profesioniste care vor conduce Companiile coordonate de Minister

135

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat sâmbătă, 30 iulie, că Ministerul pe care îl conduce a lansat selecția echipelor manageriale care vor conduce companiile din subordinea instituției, începând cu CNAIR, CNIR, Metrorex, CFR Infrastructură și CFR Călători.

Intrăm în linie dreaptă cu selecția echipelor manageriale profesioniste care vor conduce Companiile coordonate de Ministerul Transporturilor(…)Am dat ordin, se intră în cele 30 de zile în care membrii Consiliilor de Administrație trebuie să își depună toate documentele necesare”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook.

Ministrul susține că pentru cele 5 companii trebuie să fie selectați toți membrii Consiliilor de Administrație până la finalul anului, fiind o bornă asumată de România prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Nu mă opresc la cele 5, este stabilit calendarul pentru toate companiile din coordonarea Ministerului Transporturilor, inclusiv Portul Constanța”, a adăugat ministrul Transporturilor.

 Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Articolul Sorin Grindeanu: Intrăm în linie dreaptă cu selecția echipelor profesioniste care vor conduce Companiile coordonate de Minister apare prima dată în Main News.

Source: New feed