Siegfried Mureșan: Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României

479

Eurodeputatul PNL, Siegfried Mureșan, a precizat că pentru politicienii din Partidul Social Democrat „sunt mai importante legăturile dintre membrii clanului”, decât reputația internațională a României.

„Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României. Avem nevoie urgentă de un prim-ministru care să pună ţara înainte de toate”, a scris Siegfried Mureşan, duminică, pe Facebook.

Viorica Dăncilă: O susțin necondiționat pe Rovana Plumb

Premierul Viorica Dăncilă a avut o primă reacție după ce candidatura Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european din partea României a fost respinsă. Social-democrata a anunțat că o va susține în continuare pe Plumb.

„Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile – atât la votul din Parlamentul European, dar mai ales reacțiile celor din țară – nu mă face să am mai puțină încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susținerea mea necondiționată.

O cunosc de mulți ani, am muncit împreună, știu măsura profesionalismului Rovanei și a bunei-credințe cu care și-a făcut mereu treaba. Știu că ar exercita acest mandat de comisar european în bune condiții și am certitudinea că, pentru Rovana Plumb, spre deosebire de alții, ar prima întotdeauna interesele și politicile europene care contribuie la consolidarea proiectului european, așa cum guvernul nostru acționează. De aceea sper ca răspunsul comisiei JURI să fie unul pozitiv, în acord cu propunerea făcută de România și susținută de președintele Comisiei Europene”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Articolul Siegfried Mureșan: Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României apare prima dată în Main News.

Source: New feed