Seidler: USR a greșit când nu și-a propus să intre la guvernare. Dacă Stelian Ion ar fi fost ministrul Justiției, Secția Specială era desființată în prezent

11

Deputatul USR, Cristian Seidler, susține că Uniunea Salvați România a greșit la finalul anului 2019 când nu și-a propus să intre la guvernare. Din punctul său de vedere, în prezent, lucrurile ar fi fost diferite dacă USR ar fi guvernat.

Seidler susține că dacă Stelian Ion ar fi fost ministrul Justiției, Secția Specială a Infracțiunilor din Justiție era deja desființată în prezent.

Politicienii și partidele greșesc. Suntem și noi oameni. Ce ne deosebește însă, este măsura în care reușim să ascultăm vocea oamenilor și să învățăm din greșeli.

Nu există istorie contrafactuală. Și totuși, dacă Stelian Ion ar fi fost ministrul justiției, astăzi Secția Specială era deja desființată, am fi redus influența factorului politic în numirea celor trei procurori principali (procurorul general, procurorul șef DNA și procurorul șef DIICOT) și am fi avut procurori profesioniști, integri și independenți în fruntea celor trei mari parchete”, a declarat Seidler.

Totodată, deputatul  susține că USR „a greșit la finalul anului trecut când nu și-a propus să intre la guvernare”.

„Învățăm din greșeli și de aceea trebuie să fim parte a următorului guvern învestit. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte”, a mai precizat sursa citată.

Articolul Seidler: USR a greșit când nu și-a propus să intre la guvernare. Dacă Stelian Ion ar fi fost ministrul Justiției, Secția Specială era desființată în prezent apare prima dată în Main News.

Source: New feed