Șeful STS a demisionat: „Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”

537

Șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca, a demisionat. Acesta susține că nu părăsește funcția din cauza existenței unei sincope în intervenția din Caracal, ci pentru a nu afecta prestigiul instituției.

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, a anuntat Ionel-Sorinel Vasilică.

Decizia vine pe fondul criticilor referitoare la exercitarea atribuţiilor de localizare a apelurilor Alexandrei, fata ucisă la Caracal.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Șeful STS a demisionat: „Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției” apare prima dată în Main News.

Source: New feed