Șeful serviciul de informații militare din Ucraina: România ne oferă informații utile despre bazinul Mării Negre

20

Ucraina primește informații utile din România, inclusiv în legătură cu situația din bazinul Mării Negre, a declarat șeful serviciului de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov, într-un interviu acordat pentru HotNews.ro.

Statele membre NATO oferă informații prețioase Ucrainei, a afirmat șeful serviciului de informații militare ucrainene. Fără a intra în prea multe detalii, Kirilo Budanov a susținut că România oferă sprijin de ordin informațional Ucrainei, inclusiv despre ceea ce se întâmplă în bazinul Mării Negre.

„Vreau să spun că este vorba despre un schimb de informații, este un ajutor reciproc și, da, colaborăm cu toți partenerii noștri. Evident că nu pot să spun toate informațiile pe care le primim, dar din România primim mai multe informații utile inclusiv despre ceea ce întâmplă în bazinul Mării Negre”, a declarat Kirilo Budanov, în interviu acordat pentru HotNews.ro.

Articolul Șeful serviciul de informații militare din Ucraina: România ne oferă informații utile despre bazinul Mării Negre apare prima dată în Main News.

Source: New feed