Șeful de campanie al lui Klaus Iohannis: Bădălău trebuie să plece definitiv din viața publică din România

184

Dan Motreanu, șeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis, spune că Niculae Bădălău ar trebui să „plece definitiv din viața publică din România”, după ce, vineri, liderul PSD a jignit comunitatea de români din diaspora.

„Faptul că Bădălau ÎNCĂ se mai află în conducerea PSD după odioasa afirmație la adresa diasporei românești, că unii colegi de partid își cer scuze anemice în numele lui, dar nu iau nicio măsură, arată că PSD este un partid care trebuie să rămână un partid și mai mic decât este acum și doar o tristă amintire pentru România de acum încolo!

PSD, este simplu: după această declarație, Bădălau trebuie să plece definitv din viața publică din România! Mai mult, cei care îl vor mai promova, publica sau vor mai participa la conferințele sale de presă sunt părtași la cea mai mare jignire la adresa româncelor!”, a scris Motreanu, pe pagina sa de socializare.

sursa foto: Facebook

Articolul Șeful de campanie al lui Klaus Iohannis: Bădălău trebuie să plece definitiv din viața publică din România apare prima dată în Main News.

Source: New feed