Șefa organizației de tineret a PNL, numită consilier în cancelaria prim-ministrului Florin Cîțu

18

După ce a ratat intrarea în Parlament, Mara Mareș, șefa organizației de tineret a PNL, a fost numită în funcția consilier de stat în cancelaria prim-ministrului Florin Cîţu.

„Vești bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu. Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede”, a scris Mara Mareș, pe Facebook.

Cine este Mara Mareș

Mara Mareș (28 de ani) a fost deputat ales în legislatura 2016-2020 și ocupă funcția de președinte al organizației de tineret a Partidului Național Liberal. Este fiica consilierului județean Brașov al PNL Ioan Mareș, care este și un important cultivator de cartofi.

În anul 2015 și-a luat licența la King’s College, University of London, Facultatea de Studii Europene și Internaționale iar în 2016 a absolvit masterul la University College London, Facultatea de Politici Publice Europene.

Articolul Șefa organizației de tineret a PNL, numită consilier în cancelaria prim-ministrului Florin Cîțu apare prima dată în Main News.

Source: New feed