Ședință PNL în plin scandal în coaliție. Un lider al partidului a cerut demiterea lui Vlad Voiculescu: Ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise/ Replica lui Ludovic Orban

65

Ben Oni Ardelean, unul dintre vicepreședinții PNL, a cerut, luni, în ședința partidului, demiterea „de urgență” a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, pe care îl caracterizează drept „un ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise”. Surse politice au declarat, pentru Main News, că Ludovic Orban a replicat că premierul este cel care decide remanierea miniştrilor, în urma unei evaluări. Preşedintele PNL le-a cerut liberalilor să fie cumpătaţi în declaraţii, au precizat sursele citate.

„În urmă cu câteva minute, în cadrul BPN, am ridicat două probleme extrem de grave petrecute în ultima perioadă și am solicitat luarea unor măsuri imediate, astfel:

  1. PremieruluiFlorin Cîţu i-am solicitat demiterea de urgență a domnului Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății. Gestionarea pandemiei și încrederea populației în măsurile impuse de Guvernul României nu mai pot fi puse în pericol de un ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise;
  1. MinistruluiLucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Județului Timiș, Zoltan Nemeth, pentru abuzul în funcție orchestrat de acesta, în cazul “flagrantului” consilierei Ana Munteanu. Orice semnal de revenire la vechile metehne comuniste trebuie eradicat imediat!

Urmează zile pline de dezbateri- gherila de partid e în alertă maximă, pregătită în fața calculatoarelor să își apere șeful, călcându-i în picioare pe toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el- însă, vă promit ca nu mă voi lăsa intimidat vreodată și voi continua să fiu la fel de ferm pe poziții, taxând orice fel de derapaj grosolan. Ținem aproape! Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris liberalul pe Facebook.

 

Articolul Ședință PNL în plin scandal în coaliție. Un lider al partidului a cerut demiterea lui Vlad Voiculescu: Ministru iresponsabil, ascuns în spatele unor birouri închise/ Replica lui Ludovic Orban apare prima dată în Main News.

Source: New feed