Ședință de lucru la Guvern, după crima din Olt. Dăncilă și-a întrerupt turneul din țară

523

Viorica și-a întrerupt turneul din campania electorală pentru o ședință de lucru urgentă, la Guvern.  Surse guvernamentale au declarat, pentru mainnews.ro, că va avea loc o ședință la Guvern, după crima din Olt. Reprezentanții instituțiilor implicate au fost chemați de premier pentru a furniza informații referitoare la acest caz.

Viorica Dăncilă avea programată o vizită, astăzi, la Bacău.

Premierul a transmis la cabinetul ministrului de Interne, faptul că astăzi, la ora 13.30, va avea loc o întâlnire pe acest subiect.

„Doamna Dăncilă şi-a întrerupt practic încă de vineri seara întreg programul politic din judeţul Bacău şi a decis ca sâmbătă dimineaţă să se întoarcă la Bucureşti. Aşadar, sâmbătă nu a mai avut loc nicio acţiune din cele programate”, a precizat preşedintele filialei PSD Bacău, Dragoş Benea, pentru Agerpres.

Ca urmare a tragediei care a avut loc, ieri, în Caracal, premierul a cerut demisia  chestorului Ioan Buda şi a prefectului judeţului Olt.

Știre în curs de actualizare.

 

Articolul Ședință de lucru la Guvern, după crima din Olt. Dăncilă și-a întrerupt turneul din țară apare prima dată în Main News.

Source: New feed