Ședință crucială în PNL: Cei mai mulți dintre liderii liberali vor alianță cu PSD – SURSE

108

USR sau USL? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă liderii PNL la ședința Biroului Politic Național. Potrivit surselor Mainnews.ro, cei mai mulți dintre aceștia ar agrea demararea negocierilor cu PSD pentru formarea unei coaliții de guvernare, însă Florin Cîțu și Dan Vîlceanu se opun. 

Conform informațiilor Mainnews.ro, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu l-a acuzat direct pe Florin Cîțu de problemele cu care se confruntă partidul și a militat pentru refacerea coaliției cu USR.

La rândul său, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a poziționat categoric împotriva unei alianțe cu social-democrații. „Nu voi deschide ușa unui ministru PSD”, le-ar fi spus Ciucu colegilor.

Prim-vicepreşedintele Rareș Bogdan le-a transmis colegilor că „nu s-a discutat despre oameni până acum pentru că nu au fost negocieri. Haideți sa lăsam oamenii la Guvern să vedem ce putem păstra, ce putem da Cetățeanului român. După negocieri putem sa luam cele mai bune decizii”.

Conform surselor Mainnews.ro, liberalii ar fi convenit ca decizia finală să fie luată într-o altă ședință.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

 

Articolul Ședință crucială în PNL: Cei mai mulți dintre liderii liberali vor alianță cu PSD – SURSE apare prima dată în Main News.

Source: New feed