Scandal la mitingul AUR. Şoşoacă: „Ăsta e Simion. Trădătorul rămâne trădător”

92

La marele miting anunţat de AUR pentru duminică, 2 octombrie, au participat în jur de 4000 de persoane, iar evenimentul nu a fost lipsit momente tensionate.

Partipanţii s-au întâlnit la Piaţa Universităţii, de unde au plecat către Piaţa Victoriei, acolo unde era deja o adunare formată din Diana Şoşoacă, fost membru AUR, şi susţinătorii acesteia, moment în care situaţia a devenit tensionată, timp de câteva minute participanţii îmbrâncindu-se, potrivit Digi24.

”Şi-a adus oamenii lui, împreună cu boxele lui, şi ne impun  nouă să nu mai vorbim pe scenă. Ruşine! Ruşine”, a strigat Diana Şoşoacă, potrivit News.ro.

Atacul parlamentarului ales pe listele AUR la adresa lui George Simion a continuat: „Ăsta este Simion (..) Trădătorul rămâne trădător! Simioane, Iudă! Iudelor! Iudelor! Deci ne-au scos nouă microfoanele şi le-au pus pe ale lor, ca să  nu avem voie să vorbim! Asta este unitate, Simioane? Asta-i unitate, trădătorule? Şi-a bătut joc de AUR, şi-a bătut joc de un partid care era naţionalist! Ruşine, Simioane! Dacă ai curaj, Simioane, vino aici, pe scenă, că nu ţi-ai luat tu aprobare pe Victoriei, ţi-ai luat pe Universitate!”, a continuat Şoşoacă.

Ea l-a acuzat pe George Simion că face „mizerii”.

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost huiduită, duminică, atunci când a încercat să ţină un discurs la protestele organizate în Capitală. Oamenii au scandat: „Şoşoacă dată jos!”, după care au scandat numele lui George Simion.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Scandal la mitingul AUR. Şoşoacă: „Ăsta e Simion. Trădătorul rămâne trădător” apare prima dată în Main News.

Source: New feed