Rovana Plumb anunță că a achitat creditul de 800.000 de lei, cel care i-a blocat numirea în Parlamentul European

449

Rovana Plumb anunță ca a plătit creditul de 800.000 de lei cel care a fost motivul respingerii din Comisia Juridică. Potrivit unei scrisori trimise luni Comisiei Juri, europarlamentarul român a informat că a stins datoria către persoana care a împrumutat-o cu bani pentru a-și susține campania electorală. 

În schimbul celor 800.000 de lei, Rovana Plumb i-a dat creditorului 2 apartamente, astfel că datoria a fost stinsă. Rovana Plumb a transmis luni Comisiei juridice a Parlamentului European o scrisoare în care anunță că și-a plătit datoria de 800.000 de lei pe care o avea către o persoană fizică.

„Având în vedere acest lucru, şi pentru a debloca această situaţie, am făcut paşi pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluţie adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le deţin în România, care sunt deja în declaraţia financiară şi aceasta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecinţă, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluţiile menţionare mai sus vor fi puse în aplicare”, se precizează în scrisoarea transmisă de Rovana plumb către Comisia JURI.

Comisia Juridică a Parlamentului European se întrunește, luni, pentru a decide soarta candidaturii europarlamentarului român la funcția de comisar european pentru transporturi.

Sunt două variante: să rămâna comisar dar să primească un alt portofoliu sau să se mențină decizia de joi iar candidatura Rovanei Plumb să nu fie considerată oportună.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Articolul Rovana Plumb anunță că a achitat creditul de 800.000 de lei, cel care i-a blocat numirea în Parlamentul European apare prima dată în Main News.

Source: New feed